Betaalmogelijkheden & Verzenden

 

Op alle bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

Betaalopties


Betaling kan door middel van:


- iDeal

- Bancontact

- Betalen bij afhalen

- Vooraf overmaken naar:

IBAN Nummer: NL58RABO0327982977
T.n.v. Entheesiast

 

Zodra de betaling is afgerond ontvang je een bestelbevestiging per mail. Mocht dit niet het geval zijn neem dan gerust even contact met ons op.

 

Prijzen
De aangegeven prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Staat er geen prijs bij het artikel of *uitverkocht* dan is deze niet te bestellen. 

 

De verzendkosten binnen Nederland  Brievenbuspost €4,00 en pakketpost €6,50. 

De verzendkosten naar België en Duitsland   Zonder track and trace €8,50 met track and trace €13,00. 

 

Verzending binnen Nederland/buiten Nederland
Zodra wij je bestelling hebben ontvangen zullen we er uiterste zorg voor dragen om deze zo spoedig mogelijk klaar te maken voor verzending. Je ontvangt op de dag van verzending per mail een bevestiging van ons en van PostNL dat je bestelling is verzonden. We verzenden de pakketjes van maandag t/m vrijdag. 

 

Kan ik een cadeau direct bij de ontvanger laten bezorgen? 

Ja, dat is mogelijk. Vul bij het factuuradres je eigen adres in en bij afleveradres het adres van de ontvanger van het cadeau. 

 

Afhalen bestelling/pakket

Het is ook mogelijk om het pakket/bestelling af te halen. Dit kan bij mij thuis in Menaam of bij de theekamer in St. Annaparochie. Dit kan iedere werkdag op afspraak. 

 

Levertijd
Na ontvangst van de betaling wordt de bestelling gereed gemaakt voor verzending. De levertijd bedraagt normaal gesproken 1 tot 3 werkdagen*. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer de bestelling is verzonden. Onze producten worden verzonden met Post NL. Brievenbuspost en Pakketpost wordt over het algemeen aangeboden binnen 1 à 3 werkdagen na verzending. Let op: Leveringen naar het buitenland kunnen langer onderweg zijn!

* Tijdens feestdagen (Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst, Nieuwjaarsdag) verzenden wij geen pakketjes.