Home » Betaalmogelijkheden & Verzenden

Betaalmogelijkheden & Verzenden

 

Op alle bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

Betaalopties


Betaling kan door middel van:


- iDeal

- Betalen bij afhalen

- Vooraf overmaken naar:

IBAN Nummer: NL58RABO0327982977
T.n.v. Entheesiast

Prijzen
De aangegeven prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW* en exclusief verzendkosten. Staat er geen prijs bij het artikel of *uitverkocht* dan is deze niet te bestellen. 

De verzendkosten: brievenbuspost vanaf €3,99 en pakketpost vanaf €5,95. Gratis verzenden vanaf € 45,-.

Verzending binnen Nederland
Zodra wij je bestelling hebben ontvangen zullen we er uiterste zorg voor dragen om deze zo spoedig mogelijk klaar te maken voor verzending. Je ontvangt op de dag van verzending per mail een bevestiging van PostNL dat je bestelling is verzonden. Bestellingen gedaan op vrijdag na 14.00 uur en op zaterdag en zondag worden, indien op voorraad, de daar opvolgende maandag verwerkt en verzonden.

Afhalen bestelling/pakket

Het is ook mogelijk om het pakket/bestelling af te halen. Dit kan bij mij thuis in Menaam of bij de theekamer in St. Annaparochie. Dit kan iedere werkdag op afspraak. 

Levertijd
De levertijd van artikelen bedraagt normaal gesproken 1 tot 3 werkdagen mits anders vermeld bij het artikel. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer de bestelling is verzonden. Brievenbuspost wordt verzonden door PostNL. Let op : het ontvangen van brievenbuspost kan langer duren. Pakketpost wordt over het algemeen aangeboden door PostNL binnen 1 à 3 werkdagen na verzending. 

*Omdat wij sinds januari 2020 onder de vernieuwde Kleine Ondernemersregeling vallen mogen wij geen BTW meer rekenen.