Betaalmogelijkheden & Verzenden

 

Op alle bestellingen zijn onze Algemene Voorwaarden van toepassing.

 

Betaalopties


Betaling kan door middel van:


- iDeal

- Bancontact

- SEPA overboeking (de volgende landen behoren tot de SEPA zone: België, Bulgarije, Cyprus, Denemarken, Duitsland, Estland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, IJsland, Italië, Kroatië, Letland, Liechtenstein, Litouwen, Luxemburg, Malta, Monaco, Nederland, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, San Marino, Slovenië, Slowakije, Spanje (inclusief Canarische Eilanden, Ceuta en Melilla), Tsjechië, Verenigd Koninkrijk (Engeland, Schotland, Wales, Noord-Ierland), Zweden en Zwitserland).

- Betalen bij afhalen

- Vooraf overmaken naar:

IBAN Nummer: NL58RABO0327982977
T.n.v. Entheesiast

 

Zodra de betaling is afgerond ontvang je een bestelbevestiging per mail. Mocht dit niet het geval zijn neem dan gerust even contact met ons op.

 

Prijzen
De aangegeven prijzen zijn in Euro’s, inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Staat er geen prijs bij het artikel of *uitverkocht* dan is deze niet te bestellen. 

 

De verzendkosten binnen Nederland  Brievenbuspost €4,25 en pakketpost €6,75. 

De verzendkosten naar België en Duitsland   Met track and trace €9,50

 

Verzending binnen Nederland/buiten Nederland
Zodra wij je bestelling hebben ontvangen zullen we er uiterste zorg voor dragen om deze zo spoedig mogelijk klaar te maken voor verzending. Boven de €70,00 zijn de verzendkosten gratis (dit geldt wel voor één omdoos). Je ontvangt op de dag van verzending per mail een bevestiging van ons en van PostNL dat je bestelling is verzonden. Bestellingen worden verwerkt van maandag t/m vrijdag (tenzij anders aangegeven op onze Home pagina).

 

Kan ik een cadeau direct bij de ontvanger laten bezorgen? 

Ja, dat is mogelijk. Vul bij het factuuradres je eigen adres in en bij afleveradres het adres van de ontvanger van het cadeau. 

 

Afhalen bestelling/pakket

Het is ook mogelijk om het pakket/bestelling af te halen. Dit kan bij ons thuis in Menaam. Dit kan iedere werkdag op afspraak. 

 

Levertijd
Na ontvangst van de betaling streven wij ernaar om de bestelling binnen 3 dagen gereed gemaakt voor verzending. De levertijd bij de vervoerder bedraagt normaal gesproken 1 tot 3 werkdagen*. Je ontvangt een verzendbevestiging wanneer de bestelling is verzonden. Onze producten worden verzonden met Post NL. Brievenbuspost en Pakketpost wordt over het algemeen aangeboden binnen 1 à 3 werkdagen na verzending. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. Let op: Leveringen naar het buitenland kunnen langer onderweg zijn!

* Tijdens de feestdagen (Pasen, Hemelvaartsdag, Pinksteren, Kerst, Nieuwjaarsdag) worden bestellingen niet verwerkt.