Thee-ei knijper

€ 2,95

Thee-ei knijper

€ 2,95

Een echte klassieker deze thee-ei knijper. Vul het thee-ei met 1 maatschepje thee dit zo kunnen de blaadjes voldoende uit zetten om zo de meeste smaak af te geven.

Doorsnee: 45 mm

Lengte: 150 mm

Vaatwasmachine bestendig

 

Thee-ei

€ 3,25

Thee-ei

€ 3,25

Thee-ei met handige ketting om aan de rand te bevestigen. Geschikt voor in de theepot en grotere theeglazen. Met dit thee-ei kunnen ook de grovere losse thee blaadjes mooi circuleren, wat de smaak ten goede komt. Doorsnede 55 mm. Is vaatwasmachine bestendig. 

De klassieke thee-ei knijper maar dan in het zwart. Vul het thee-ei met 1 maatschepje thee dit is voor 1 kopje thee. Zo kunnen de blaadjes voldoende uit zetten om zo meeste smaak af te geven.

Doorsnee : 50 mm

Lengte: 160 mm

*Niet geschikt voor de vaatwasser

Met deze papieren theefilterzakjes zet je eenvoudig een heerlijk kopje thee.

Vul het filter met 1 maatschepje thee , hang deze in het kopje of theepot. Voor alle losse thee geldt dat je iets meer geduld moet hebben dan met een kant en klaar zakje. De thee heeft even tijd nodig om smaak af te geven kleur te krijgen. Na gebruik kan het filter bij het GFT afval.

De filters zijn chloorvrij gebleekt en biologisch afbreekbaar.

 

Maatschepje

€ 3,95

Maatschepje

€ 3,95

One cup of perfect tea.

Een handig maatschepje om losse thee mee af te meten. Een maatschep thee per kop is voldoende (1 maatschepje is 2 gram). Het maatschepje is gemaakt van RVS. Voor lichte, losse thee en kruiden zoals kamille kun je iets meer gebruiken. 

Vaatwasbestendig | Lengte 12,5 cm

Theefilter zwaan

€ 3,95

Theefilter zwaan

€ 3,95

Mooie, sierlijke zwaan van hard kunststof voor een heerlijk vers kopje thee.  • Formaat: 13 cm x 5 cm x 3 cm. • Gemakkelijk en handig in het gebruik.

Verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit.

Laat geen geur en/of smaak af aan je thee.

 

Theefilter blad

€ 4,50

Theefilter blad

€ 4,50

Leuk theefilter in een vorm van een blad. Dit drijvende thee-ei, is ideaal voor het bereiden van thee. Het ei is perfect voor middelgrote en grote mokken en bekers. De gaten laat het water bewegen door de theebladeren, maar houdt de meeste van hen in het ei. Het ei is gemaakt van voedsel veilige siliconen en roestvrij staal. Het siliconen handvat beschermt u tegen het branden van uw vingers. Dit ei is gemakkelijk schoon te maken met de hand. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Luxe uitgevoerd theefilter met lekbakje.

Je kunt het bijgevoegde schaaltje/theetipje gebruiken als deksel tijdens het trekken van de thee en daarna als onderzetter voor het filter.

Vervaardigd uit RVS, en vaatwasmachine bestendig.