Home » Webshop » Chocolade

Zotter Labooko Milk Chocolate Nicaragua 50% – The best milk chocolate in the world BIO

Deze Labooko bevat 2 identieke reepjes.

“‘s Werelds beste melkchocolade” – volgens de chocolade tester Georg Bernardini, wie 2,700 producten van 271 bedrijven uit 38 landen voor zijn boek “The Chocolate Tester” heeft beoordeeld.

Volgens Bernardini verdient deze “Zotter melkchocolade deze titel door met name de harmonie. De chocolade is niet te zoet, niet te bitter en het smelt heerlijk. De chocolade is romig met tegelijkertijd ‘chocolaty’ met een sterke cacao smaak. Je proeft de smaak van Nicaraguaanse cacao duidelijk. Een waar meesterwerk.”

•Netto gewicht: 70 gram
•Soort chocolade: Melk
•Cacao %: 50%
•Herkomst Cacao: Nicaragua
•Eigenschappen: Biologisch, Fairtrade, Gluten vrij                   
•Allergenen: Kan sporen van gluten bevatten, Bevat zuivel, Kan sporen bevatten van noten, pinda's, melk, sesam en soja.

Ingrediënten: Ruwe rietsuiker, cacaomassa Nicaragua, cacaoboter, volle melkpoeder, zout, vanille.                                         

Deze Labooko bevat 2 identieke staven.

In de Piura-vallei in Peru groeit een zeer zeldzame vintage cacao rond het kleine dorpje Malingas. Het is duidelijk gerelateerd aan de Arriba cacaoboon van Ecuador, maar presenteert een milder, fruitiger aroma met een smaak van rode bessen, citroen en passievrucht. Een oude, zeer ongebruikelijke variëteit, die we veranderen in een pure chocolade uit één dorp.

•Netto gewicht : 70 gram
Soort chocolade : Donkere Cacao%: 72%
•Herkomst Cacao : Peru
•Eigenschappen : Zuivelvrij, Fairtrade, Biologisch
•Allergenen : Kan sporen bevatten van alle soorten noten, pinda's, melk, sesam en soja.

Ingrediënten: Cacaomassa, ruwe rietsuiker, cacaoboter.

ALMOND ROSES:
Zelfgemaakte amandelpraline gemaakt van geroosterde en gekarameliseerde Spaanse amandelen en witte chocolade die is bedekt met rozenblaadjes.

CASHEW PRALINE WITH MEADOW FLOWERS:
Zelfgemaakte cashew-praline verrijkt met citroen en gedroogde margrieten, goudsbloemen en korenbloemen. Het is moeilijk om deze chocolade te weerstaan, maar waarom zou je?

 

•Netto gewicht: 70 gram
•Soort chocolade: Fruit
•Eigenschappen: Biologisch, Fairtrade, Gluten vrij
•Allergenen: Kan sporen van gluten bevatten, Kan sporen bevatten van pinda's en sesam.

1 x AMANDELEN ROZEN
Ingrediënten:
Ruwe rietsuiker, cacaoboter, amandelen (21%), volle melkpoeder, cacaomassa, hele rietsuiker, rozenblaadjes (0,3%), emulgator: sojalecithine, zout, vanille, gember poeder, kaneel, rozenolie (0,001%)

1 x Cashew Nougat ° met bloemen °
Ingrediënten:
Cashewnoten ° (30%), ruwe rietsuiker, cacaoboter, volle melkpoeder, zoete weipoeder, cacaomassa, goudsbloemen (0,3%), hele rietsuiker, emulgator: sojalecithine, vanille, zout, citroenpoeder (citroensapconcentraat & maïszetmeel & suiker), kaneel.

Biologische pure chocolade met pepermunt olie en gekristalliseerde stukjes pepermunt.

•Netto gewicht: 100 gram
•Soort chocolade: Puur 
•Cacao %: 74%
•Herkomst Cacao: Dominicaanse Republiek
•Eigenschappen: Biologisch
•Allergenen: Kan sporen van noten en zuivel bevatten.

Ingrediënten:
Cacao massa, rietsuiker, cacao boter, vanille, pepermunt*(<1%), pepermunt olie.

Handgemaakt in Schotland