BINNENKORT VERKRIJGBAAR!

Met liefde bij je thuisbezorgd, deze Kroatische post uit de natuur! Plaats de kleine zakjes Agropošta limonade zo snel mogelijk in de vriezer, want van deze ambachtelijke ijslollies wil je zo snel mogelijk van smullen. Verkrijgbaar in vier frisse fruitsmaken – aardbei, citroen, framboos en vlierbloesem. Het fruit is met de hand geplukt volgens de drie vuistregels van het bedrijf van de familie Svaic: pluk net genoeg zonder de plant te beschadigen, heb respect voor de natuur en pluk alleen wat daadwerkelijk gebruikt zal worden. Hierdoor zitten de biologische ijsjes bomvol rijke seizoenssmaken en zijn juist vrij van overmatig suiker, kunstmatige kleurstoffen of conserveringsmiddelen en zijn veganistisch.

Nieuw!!

Agropošta IJsjes

€ 1,25
Nieuw!!

Agropošta IJsjes

€ 1,25

Agropošta biologische ice popsicles. De bekende vrieslollies maar dan in een Agropošta jasje. Om thuis in te vriezen. Verkrijgbaar in vier frisse fruitsmaken: aardbei, citroen, framboos en vlierbloesem.

-Inhoud: 50 ml
-Vegan & biologisch
-100% recyclebare verpakking

Agropošta ijsjes bevatten GEEN aroma's of extracten, conserveringsmiddelenof andere kunstmatige toevoegingen en is zeer laag in suiker, vegan en glutenvrij