Tony’s Chocolonely streeft naar 100% slaafvrije chocolade. Hoe meer mensen kiezen voor slaafvrij, hoe eerder zulke chocolade normaal wordt. Welke smaak is jouw favoriet?

Met deze reep heb je een klassieker in handen. In 2005 liet Tony Chocolonely de eerste melkchocoladereep maken. In een rode wikkel, omdat ze een alarmerende boodschap onder de aandacht wilden brengen.

Belgische fairtrade melkchocolade. Tenminste 32% cacaobestandelen. Geproduceerd in België.

Ingrediënten: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, emulgator (sojalecithine)

 

*Kan sporen bevatten van noten, pinda's, ei en gluten.

*Geschikt voor vegetariërs, niet geschikt voor veganisten.

 

Bewaar advies:

Bewaar in een donkere ruimte met een temperatuur tussen 12 en 19 graden celcius. Niet bij sterk geurende producten

 

 

Een pure verwennerij. Deze reep bevat tenminste 70% cacao. Ze-ven-tig! Dat zijn veel cacaobonen..  Lekker bij een kopje thee of door een recept.

Belgische fairtrade pure chocolade. tenminste 70% cacaobestandelen. Geproduceerd in België.

 

Ingrediënten: cacaomassa, suiker, cacaoboter, emulgator (sojalecithine)

 

Kan sporen bevatten van noten, melk, pinda's, ei en gluten.

Geschikt voor vegetariërs, geschikt voor veganisten.

 

Bewaar advies:

Bewaar in een donkere ruimte met een temperatuur tussen 12 en 19 graden celcius. Niet bij sterk geurende producten

 

Tony’s melkchocolade gevuld met stevige stukjes karamel en een korreltje zeezout. De favoriet van velen.

Belgische fairtrade melkchocolade met tenminste 32% cacao,stukjes karamel en zeezout. geproduceerd in België.

 

Ingrediënten: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, 10.00% karamel stukjes (suiker, glucosestroop, room, boter), 0.50% zeezout, emulgator (sojalecithine)

 

Kan sporen bevatten van noten, pinda's, ei en gluten.

Geschikt voor vegetariërs, niet geschikt voor veganisten.

Bewaaradvies:

Bewaar in een donkere ruimte met een temperatuur tussen 12 en 19 graden celcius. Niet bewaren bij sterk geurende producten

 

Wat een heerlijke combinatie melkchocolade en stukjes noga. Om je vingers bij op te eten.

 

Ingrediënten: suiker, volle melkpoeder, cacaoboter, cacaomassa, 10.00% noga (rietsuiker, glucosestroop, 2.00% amandelen, aardappelzetmeel, honing, cacaoboter, 0.02% kippenei-eiwit, natuurlijk vanille extract), emulgator (sojalecithine)

Belgische fairtrade chocolade met noga. Tenminste 32% cacaobestandelen. Geproduceerd in België.

 

Kan sporen bevatten van noten, pinda's, ei en gluten.

Geschikt voor vegetariërs, niet geschikt voor veganisten.

Bewaaradvies:

Bewaar in een donkere ruimte met een temperatuur tussen 12 en 19 graden celcius. Niet bewaren bij sterk geurende producten