Home » Webshop » Accessoires

Maatschepje

€ 3,95

Maatschepje

€ 3,95

One cup of perfect tea

Een handig maatschepje om losse thee mee af te meten. Een maatschep thee per kop is voldoende ( 1 maatschepje is 2 gram). Het maatschepje is gemaakt van RVS. Voor lichte, losse thee en kruiden zoals kamille kun je iets meer gebruiken. Voor alle losse thee geldt dat je iets meer geduld moet hebben dan met een zakje. De thee heeft even tijd nodig om smaak af te geven en kleur te krijgen. 

Vaatwasbestendig | Lengte 12,5 cm

Theefilterzakjes 100 stuks

€ 2,95

Theefilterzakjes 100 stuks

€ 2,95

Met deze papieren theefilterzakjes zet je eenvoudig een heerlijk kopje thee.

Vul het filter met 1 maatschepje thee , hang deze in het kopje of theepot en gooi daarna het filter bij het GFT afval.

De filters zijn choloorvrij gebleekt en biologisch afbreekbaar.

 

Katoenen filter

€ 2,00

Katoenen filter

€ 2,00

Theefilter van ongebleekt katoen. Door het grote katoenen filter krijgt de thee veel ruimte om smaak af te geven. Uiteraard geeft het filter zelf geen smaak af en is ze makkelijk uitwasbaar voor hergebruik! Diameter: 75 mm. Door de zeer fijne stiksels ook geschikt voor thee met kleine deeltjes.

Theefilter mannetje

€ 4,95

Theefilter mannetje

€ 4,95

Als dit geen complete theebeleving is.

Stop de losse thee in zijn broekje, maak deze weer vast aan zijn lichaam, hang hem in je kopje laat de thee trekken en je kunt genieten van een heerlijk kopje thee.

Gemaakt van siliconen dus gemakkelijk schoon te maken. Laat geen geur en/of smaak af aan je thee.

Formaat: circa 8 x 6,5 cm 

Thee-ei knijper

€ 2,50

Thee-ei knijper

€ 2,50

Een echte klassieker deze thee- ei knijper. Vul het thee-ei met 1 maatschepje thee dit is voor 1 kopje thee. Zo kunnen de blaadjes voldoende uit zetten om zo meeste smaak af te geven.

Lengte: 15 cm

Vaatwasmachine bestendig

 

Theefilter blad

€ 3,95

Theefilter blad

€ 3,95

Leuk theefilter in een vorm van een blad. Dit drijvende thee-ei, is ideaal voor het bereiden van thee. Het ei is perfect voor middelgrote en grote mokken en bekers. De gaten in het thee-ei zijn ontworpen om fijne thee mee te maken. De gaten laat het water bewegen door de theebladeren, maar houdt de meeste van hen in het ei. Het ei is gemaakt van voedsel veilige siliconen en roestvrij staal. Het siliconen handvat beschermt u tegen het branden van uw vingers. Dit ei is gemakkelijk schoon te maken met de hand. Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Theeglas

€ 2,50

Theeglas

€ 2,50

Hippe theeglazen met dots of ruit.

Inhoud: 320 ml